112GroningenDag: Bob-campagne Team 11 juni ook paraat

Groningen – Op zaterdag 11 juni 2022 zal het Bob-campagne Team zich presenteren tijdens de 112GroningenDag in MartiniPlaza. Tot 11 juni 2022 stellen we alle deelnemers aan u voor!!

De Bob-campagne is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Veilig Verkeer Nederland (VVN) is al sinds de start van de campagne in 2001 een belangrijke partner in de Bob-campagne.

Wij werken hiervoor samen met importeurs en producenten van bier, wijn en gedistilleerde dranken. Deze samenwerking maakt het voor ons mogelijk om de zo belangrijke rol van Bob te benadrukken. Dit doen wij met de kenmerkende positieve insteek van de Bob-campagne. Daarom staan wij met ons Bob-café op de 112 Groningendag.

Een plek waar je terecht kan om heerlijke 0.0% bieren te proeven die geschonken worden door onze enthousiaste Bob-promoteamleden. Tegelijkertijd kan je hier terecht om onder andere je verkeerskennis en je reactie te testen. Sinds het begin van de Bob-campagne is het meest kenmerkende item de gele Bob-sleutelhanger. Een gewild artikel onder de Bobs die echt nuchter blijven omdat ze nog moeten rijden. Deze felbegeerde Bob-sleutelhanger kun je bemachtigen door op onze stand de alcoholblaastest te doen.

Kom op de 112Groningendag naar ons Bob-café en scoor die sleutelhanger! 100% Bob, is 0% op!

Op zaterdag 11 juni 2022 vindt voor de derde keer de 112GroningenDag plaats in-en om de MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur (3 euro entree,zie poster) zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor A&S Vancare en subsponsor 101BHV.nl.