Vermiste man terrecht na ruzie op boot

Groningen – Een 35-jarige man uit Dalen deed vrijdagochtend rond 5 uur een melding bij de politie. Hij kwam bij zijn boot aan de Gideonweg en trof daar twee onbekende mannen aan zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Deze personen hadden een grote chaos achtergelaten op zijn boot. Hij verzocht beiden de boot te verlaten. Er ontstond een woordenwisseling en vervolgens zijn beide mannen van boord gesprongen, het water in. Daarop belde de eigenaar van de boot met de politie.

 

Hulpverleners zijn direct gaan zoeken naar de mannen. Een van hen is kort daarna teruggevonden bij de Rouaanstraat aan de overkant van het Winschoterdiep.De brandweer heeft in het water met sonar gezocht, maar kon de tweede persoon niet vinden. In de loop van de ochtend werd de politie opnieuw gebeld. Deze getuige zou een man met een nat pak hebben aangetroffen. Het zou gaan om de tweede vermiste man. De politie heeft de vermiste man nog niet zelf gesproken, alles wijst er op dat dit man is, maar agenten kijken naar hem uit zodat we hem zelf ook kunnen spreken.

 

 

Bron: www.politie.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*