Regio:`Verslagenheid` omwonenden ongeluk Stadskanaal groot

Stadskanaal – Het ongeluk waarbij een 23-jarige man uit Borger en een 23-jarige man uit Buinen om het leven kwamen hakt er ook bij de omwonenden flink in.

Bij het ongeluk raakten verder een andere 21-jarige man en 17-jarige jongen uit Borger gewond. De slachtoffers zijn allen lid van V.V. Buinen. Inmiddels worden er bloemen gelegd op de plek. De hele buurt is geschrokken.

 

 

RtvDrenthe meldt:

 

Burgemeester Seton: ‘Verslagenheid’

De burgemeester van Borger-Odoorn, Jan Seton, was vlak na het ongeluk ook aanwezig in Stadskanaal. Daarna ging hij naar de kantine van V.V. Buinen, om daar samen met de politie en slachtofferhulp de medespelers, ouders en vrienden op te vangen.

“Ik heb de verslagenheid gezien en gevoeld. Een echte vriendengroep waar twee mensen zomaar uit worden weggerukt, en de andere twee in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen, dat is niet te bevatten”, reageert Seton.

 

“Wij doen er als gemeente alles aan om de betrokkenen in deze bizarre omstandigheden te ondersteunen.” Vrijdagmiddag wordt om 16.00 uur een bijeenkomst gehouden op de voetbalclub aldus Rtvdrenthe.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*