Hoogkerk: Verdachte van moord op Dinant(14) langer vast

Hoogkerk – B. J., die ervan wordt verdacht dat hij op 6 juni 2021 de 14-jarige Dinant van het leven beroofde in Hoogkerk, blijft langer vastzitten. Dat werd donderdag bekend tijdens de tweede niet-inhoudelijke zitting in de strafzaak.J. is opgenomen geweest in het Pieter Baan Centrum. Dat meldt Rtvnoord.nl (+bron en meer hierover)

 

Terugblik 06 juni 2021: (tekst: 112Groningen)

Verschillende hulpdiensten waaronder een traumahelikopter, meerdere politie eenheden en ambulances werden die dag(06-06-21) naar de plaats van de melding gestuurd. De brandweer heeft  een zichtscherm geplaatst zodat er niet naar binnengekeken kan worden. Ondertussen rennen ambulancemedewerkers heen en weer. Wat er zich precies had afgespeeld is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft een verdachte aangehouden. De straat is afgezet en doet onderzoek naar de toedracht.

Update 16:40 uur:

Bij het steekincident aan de Zuiderweg in Groningen is het slachtoffer ter plaatse overleden. Het gaat om een minderjarige jongen. Het onderzoek is volop gaande. De verdachte is aangehouden.

Update 21:20 uur:
De aangehouden verdachte is een 23-jarige man uit de stad Groningen. Uit het eerste onderzoek blijkt dat de verdachte en het slachtoffer elkaar niet kenden. De verdachte wordt verder verhoord en het onderzoek loopt nog volop.

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter