Grote opkomst bij herdenking Chris(19) bij Vaargeul

Martin Nuver 112Gr. & 2e deel tekst Oogtv

Groningen – Enkele honderden mensen, hebben vrijdagavond aan de Vaargeul in de Groningse wijk Lewenborg de 19-jarige tiener (roepnaam Chris) herdacht die vorige week om het leven kwam als gevolg van een steekincident op het plein.

Er waren zo`n 250 mensen op af gekomen. Rond 20.00 uur verzamelde men zich op het schoolplein waar de steekpartij vorige week plaatsvond. Er werd een minuut stilte in acht genomen en na afloop werden fakkels ontstoken. Ook werden er bloemen gelegd bij een boom.

 

De steekpartij vond vorige week plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij de hulpdiensten kwam een melding binnen van een slachtoffer op een schoolplein. Verpleegkundigen van een ambulance verleenden na aankomst direct eerste hulp maar het slachtoffer overleed ter plaatse. Hij bleek een steekwond te hebben. Zegt Oogtv.nl.

 

Vorige week vrijdag werden drie verdachten aangehouden, twee 17-jarige jongens en een 18-jarig meisje. Zij zitten nog vast en het onderzoek in de zaak loopt nog. Hij werd vrijdag begraven.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*