Getuigen straatroof Haren gezocht

Haren – Twee jongens die naar Groningen waren geweest, fietsten zaterdag 30 maart 2019 naar huis door Haren. In het centrum ter hoogte van de kerk wilden ze een sigaret roken op één van de bankjes.

Deze waren al bezet door een aantal jongens, die een paar scooters en fietsen bij zich hadden dus besloten ze om verder te fietsen. Ze worden in het voorbijgaan nageschreeuwd door de jongens. Ze geven hier geen aandacht aan en fietsen tot aan de Action aan de Rijksstraatweg.

 

Daar besluiten ze dan toch even een sigaret te roken. Ineens zien ze het groepje van het bankje, ongeveer zes jongens naar zich toe rennen. Ze eisen geld en sigaretten. De slachtoffers weigeren om hun spullen af geven en dan ontstaat er een vechtpartij. Een van de slachtoffers wordt tot bloedens toe geslagen en heeft zich moeten laten behandelen in het ziekenhuis.Toen de politie ter plaatse kwam waren de jongens weg. Er is nog niemand aangehouden.

Facebook Politie Groningen, bron.

 

Weet iemand wie de jongens in het groepje waren die er in de nacht van vrijdag 29 maart op zaterdag 30 maart op het bankje bij kerk hebben gezeten? Heeft iemand de vechtpartij gezien? Heeft iemand beelden die gemaakt zijn van de Rijksstraatweg of de Kerkstraat op zaterdag 30 maart 2019?

 

Heb je antwoord op bovenstaande vragen of info over dit incident, bel dan 0900-8844.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*