De nieuwe 112Groningen.nl(Haren) App online: Download hem nu in de App en Playstore

Groningen/ Haren – De nieuwe 112Groningen App(lanceerdatum 13-04-22) kun je vanaf nu ook downloaden. De laatste maanden werd er hard gewerkt door de APP bouwers om de nieuwe Lay-Out van 112Groningen te introduceren. De update is nu beschikbaar.

We zijn erg blij met deze nieuwe fase. Een moderne APP met mogelijkheid tot live streamen via de APP bij grote gebeurtenissen.

De 112Groningen APP, die ontwikkeld is door Appademic uit Groningen, is te downloaden voor zowel Android als iOS (iPhone) telefoons. Duizenden bezoekers gebruiken inmiddels onze app al! Mis het laatste nieuws uit uw regio niet! De officiƫle app is te downloaden in de Play Store (Android) en de App Store (iOS). Gebruikt u een iPad? dan kunt u de IOS-versie gebruiken, deze vindt u in de App Store.

In de App kunt u de laatste 30 items terugvinden, en foto’s en video’s zien van de laatste nieuws berichten. Afgelopen Augustus(2021) werd de gewone site al geheel vernieuwd door Osinga ICT.

Ook alle items over Haren.

(Ziet u eventuele kleine fouten of een bug in Android of IOS, feedback is welkom via info@112Groningen.nl) Komende tijd komen er dan nog kleine aanpassingen.