Vierde aanhouding in onderzoek naar ontvoering

Glimmen/Groningen – De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering en mishandeling vanochtend opnieuw een aanhouding verricht. Het gaat om 31-jarig lid van motorclub No Surrender in Groningen. Eerder werden ook al drie personen aangehouden.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub No Surrender. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub No Surrender is en de mishandeling/ontvoering.

Vier verdachten vast

Op basis van rechercheonderzoek heeft de politie vandaag opnieuw een aanhouding verricht. De 31-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. De drie eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

 

Bron: www.politie.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*