Ontvoerders van halfnaakte Stadjer waren leden motorclub No Surrender

Eelde/Glimmen – De 47-jarige Stadjer die maandagnacht halfnaakt bij een wildvreemde aanbelde in Glimmen, is mishandeld door leden van motorclub No Surrender. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. De politie bevestigt dat een verband met de motorclub wordt onderzocht.

Volgens de krant is de Groninger ex-lid van No Surrender. Hij zou ‘bad standing’ uit de club gezet, een soort ‘oneervol ontslag’. Dat gebeurt wanneer een lid regels overtreedt of de club wil verlaten.

Zonder jas en broek
De man was maandag in het huis van zijn ex-vriendin in Eelde, toen opeens enkele leden van No Surrender de kamer inliepen. Hij werd zwaar mishandeld, bedreigd en mogelijk gedrogeerd. Na de mishandeling werd hij in een busje gesleept en in een bos zonder jas en broek achtergelaten.

Hij kon op eigen kracht naar een huis in Glimmen komen, waar de bewoonster de politie belde.

Ex-vriendin
In het huis van zijn ex-vriendin zijn bloedsporen en andere aanwijzingen gevonden. De 28-jarige vrouw heeft nu een relatie met een ander lid van de motorclub. Zij is aangehouden als verdachte.

Volgens de politie zijn er meer van dit soort intimidaties van ex-leden van No Surrender. Die worden onderzocht. Meerdere aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

 

Bron: www.rtvnoord.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*