Onderzoek nog in volle gang na dood van vrouw en kind in Haren

Haren – In een woning aan het Jufferpad in Haren zijn zaterdagochtend een overleden vrouw en kind aangetroffen. De bewoner werd door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de twee. Het politieonderzoek in en rondom de woning is inmiddels in volle gang.

De hulpdiensten kregen zaterdagochtend een melding dat in een betreffende woning een ernstig incident had plaatsgevonden. Meerderen agenten gingen naar de woning. Ook de ambulancedienst en de traumahelikopter gingen naar het opgegeven adres. In de woning vonden agenten de overleden vrouw en het kind. Vervolgens hielden agenten een man in de woning aan. Hij werd direct overgebracht naar een politiebureau en daar ingesloten. De straat werd door agenten afgezet. Inmiddels is gestart met (sporen) onderzoek in en rondom de woning.

Meer informatie is er op dit momenteel niet bekend. Zodra die er wel is, volgt een update van dit bericht. Volg voor updates ons ook op twitter via @polgroningen.

 

Update: Het onderzoek naar de dood van de vrouw en het kind in een woning aan het Jufferpad is nog in volle gang. Rechercheurs doen nauwkeurig onderzoek en zullen eventuele sporen vastleggen, hoelang het onderzoek nog duurt is niet bekend.

 

Bron: Politie Groningen

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*