Fietsster(20) raakt ernstig gewond bij aanrijding met taxibusje Dilgtweg Haren (Video)

Haren – Dinsdagmiddag omstreeks 12:26 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval letsel op het kruispunt Dilgtweg met de Kerklaan in Haren. Omdat er sprake zou zijn van een beknelling is ook de brandweer gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er dat er een ongeval heeft plaatsgevonden tussen een taxibusje en een fietser. Hierbij belande de fietser onder het taxibusje.

Meerdere ambulances en de brandweer van Haren kwamen ter plaatse. De fietser raakte door het ongeval bekneld onder het taxibusje. Ze is bevrijd door de brandweer en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De bestuurder van het taxibusje kwam met de schrik vrij. De Politie heeft de weg volledig afgesloten waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Het overige verkeer wordt omgeleid.

 

Update politie:

Omstreeks 12:30 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een busje. Bij het ongeval op de kruising tussen de Dilgtweg en de Kerklaan in #Haren is een 20-jarige vrouw uit Haren ernstig gewond geraakt. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis.
Ruben Huisman 112Groningen