Vrouw overlijdt na ernstig ongeval op Winschoterweg

 

Groningen – Bij een eenzijdig ongeval op de Winschoterweg is vrijdagavond een 48-jarige vrouw uit Groningen om het leven gekomen. Ze zat in een personenauto die van de weg raakte en in een sloot terecht kwam.

Ze is naar het ziekenhuis gebracht en is daar aan haar verwondingen overleden. De auto werd bestuurd door een 48-jarige man uit Haren. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht; zijn verwondingen leken mee te vallen. Vanwege vermoeden van alcoholgebruik is van hem in het ziekenhuis een bloedproef genomen. Een derde inzittende, een 26-jarige man uit Sappemeer, is ook gewond naar het ziekenhuis gebracht.
De bestuurder raakte ter hoogte van het afvalverwerkingstation met de rechterwielen in de berm en raakte doordoor in een slip. Vermoedelijk heeft de bestuurder kort daarvoor op de Winschoterweg een personenauto aangereden die net vanaf de Bornholmstraat deze weg op reed. Deze auto, bestuurd door een 45-jarige man uit Sappemeer, raakte daarbij beschadigd.  Na deze aanrijding is de Harense automobilist verder gereden zonder te stoppen en even later van de weg geraakt met eerder genoemde gevolgen.

De bestuurder is enkele uren na het ongeval, na behandeling in het ziekenhuis, aangehouden en meegenomen naar het bureau voor het verdere onderzoek.

Door: Redactie

Foto’s: Sander Graafhuis, 112Haren

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*