Politienieuws regio Groningen

Bron: www.politie.nl

Groningen – Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige man uit Groningen aangehouden in het centrum van Groningen.

Een omstander sprak twee agenten aan. Hij vertelde dat een nog onbekende man zich vervelend zou hebben gedragen tegen drie  jonge vrouwen bij de Weterhaven. Hij zou ze onder meer hebben gespuugd. Op basis van het signalement hebben de agenten de verdachte aangesproken op de Vismarkt. Bij controle bleek dat hij nog een openstaande boete had. De verdachte moest nog 7 dagen zitten. Toen hij dit hoorde, is hij er vandoor gerend in de richting van het centrum. Hij gooide onderweg iets weg in een mandje van een fiets. Het bleek te gaan om een vuurwapen. Deze is in beslag genomen. De verdachte is kort daarna aangehouden in de omgeving van de Grote Markt en ingesloten voor verhoor.

De politie zou graag in contact komen met getuigen van dit voorval, in het bijzonder met de drie meiden die met de man in aanraking kwamen aan de Westerhaven. U kunt bellen met de politie in Groningen via 0900-8844.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*